Piramide Pool Competitie

Altijd al (letterlijk) aan de top willen staan, en daar dan ook nog voor betaald krijgen? Dan is nu je kans: vanaf dinsdag 22 februari tot en met dinsdag 12 april 2022 kun jij meedoen aan onze piramide pool competitie. Hoe en wat? Dat lees je hieronder.

De piramide pool competitie is hetzelfde als een ladder competitie. Iedereen begint onderaan, op rij 1. Er wordt gespeeld op basis van ‘best of 3’: win je 3 keer, dan klim je een rij omhoog. Wanneer je verliest, blijf je staan.

De competitie wordt tijdens openingstijden gespeeld. Daag de spelers uit je eigen rij óf de rij boven je uit. Aanmelden is gratis en kan bij de bar. Alle niveau’s doen mee. De spelregels van 8-ball pool zijn te vinden op onze website of via de knop hieronder.

Competitieschema’s voor het bijhouden van de scores zijn op te halen bij de bar. Lever deze schema’s bij de bar in. Alleen barmedewerkers zitten aan het piramide scorebord.

De finale vindt plaats op vrijdag 18 april 2022 vanaf 20:00 uur. Tijdens de finale wordt er gespeeld met een top 8 pool systeem. En de 8-ball op de taart: de 1e, 2e en 3e plaats gaan naar huis met een geldbedrag.

Deel dit event

Facebook
Twitter
Linkedin
Pinterest
WhatsApp